MPF- leiri Vierumäellä 27.-28.4.2024

Tervetuloa mukaan huikealle MPF-leirille Vierumäelle 27.-28.4.2024!

Leirin sisältö:

  • 3 kpl CrossFit- treeni
  • 1 x juoksuratatreeni
  • 1 x uintitreeni
  • 1 x urheilupsykologi Riikka Pasasen luento “CrossFit- harrastajan psyykkiset taidot”
  • 1 x MPF- tukiliike/mobility-treeni
  • rantasauna

Leirin alkaa lauantaina klo 10:00  ja loppuu sunnuntaina n. klo 16:00. Kokonaisuuden on suunnitellut MPF-fyssarit ja CrossFit- valmentajat  Asta ja Nenna, jotka myös ohjaavat ja valmentavat leirin. Leirin luennon tulee vetämään urheilupsykologi Riikka Pasanen. Leirin tavoitteena on toteuttaa unohtumaton viikonloppu treenaten ja oppien uutta omasta kehosta ja suorituskyvystä! Ja pitää hauskaa tottakai! Leirille osallistuvalta vaaditaan ainoastaan kokemusta CF- treeneistä: painonnoston alkeet hallussa ja uintitaitoa sen verran, että pystyt etenemään 25m jollain tyylillä.

Leirin hinta on helmikuun aikana ilmoittautuneille 349e, joka sisältää kaikki treenit, valmennuksen ja MPF-osuudet, majoituksen 4-5hlö huoneissa, kaksi lounasta, lauantain päivällisen, lauantain iltapalan ja sunnuntain aamupalan. Helmikuun jälkeen ilmoittautuneille hinta on 369e. Osallistujat saavat myös pienen goodiebagin yhteistyökumppaneilta!

Luethan ehdot leirille osallistumisesta ja peruutusehdot, ennen kuin ilmoittaudut.

Tarkemman leirin aikataulun ja lisätiedot saat ilmoittautumisen jälkeen.

Laita meille sähköpostia osoitteeseen info@mypowerfix.fi, jos sinulla heräsi kysymyksiä leiristä. Samaan osoitteeseen voit tehdä ilmoittautumisen ja toiveen mahdollisista huonekavereista.

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla leirille sähköpostilla (info@mypowerfix.fi) teet sitovan ilmoittautumisen. Leiripaikan voit perua viimeistään 14 vrk ennen leirin alkua (12.4.2024). Mikäli peruutus tehdään myöhemmin, on MyPowerFix Fysio Oy:lla oikeus veloittaa 70% tapahtuman hinnasta. Mikäli asiakas ei peruuta osallistumista ja jättää tulematta leirille, MyPowerFix Fysio Oy:lla on oikeus veloittaa leirin täysi hinta. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen info@mypowerfix.fi.

Asiakas voi myös sairastapauksessa myydä paikkansa eteenpäin, jolloin ilmoitus tästä tehdään kirjallisesti.

Järjestäjällä on oikeus perua leiri, jos osallistujamäärä jää alle 14 henkilöön.

Ehdot leirille osallistumiseen: 

Leirille osallistuminen tapahtuu asiakkaan omalla vastuulla, eikä MyPowerFix Fysio Oy ole vastuussa asiakkaalle mahdollisesti leirin aikana tapahtuneista vahingoista.

Asiakkaalla on velvollisuus ilmoittaa sellaiset terveydentilaansa koskevat tiedot, jotka MyPowerFix Fysio Oy:n on leirin kannalta oleellista tietää.

MyPowerFix Fysio Oy laskuttaa leirimaksun asiakkaalta leirin jälkeen maksuehdolla 14 päivää netto. Viivästyskorko on korkolain mukainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *