MyPowerFix- terapeutit

Koulutustausta:

 • Fysioterapeutti AMK

 • Liikunnanohjaaja AMK

 • liikuntaneuvoja

 • perusopinnot seuraavista: ravitsemustiede, urheiluravitsemustiede, liikuntalääketiede, liikuntapsykologia

 • CrossFit Level 2 Trainer

 • Chinese Weightliftin L1-3

 • painonosto-ohjaaja PNOK1

 • fysioterapian täydennyskoulutuksia: Kinetic Control-kokonaisuus, The Performance Matrix, äitiysfysioterapia

 • Urheilufysioterapian erikoistumisopinnot

Urheilu on ollut iso osa arkea koko elämäni ajan. Minulla on taustalla 11 vuoden kilpa-aerobicura erilaisissa kokoonpanoissa, joista viimeisimmät vuoden SM-sarjassa triona. Tässä välissä elämääni tupsahti tyttäreni, jonka syntymän jälkeen kävin karistelemassa raskauskilot muutamissa fitness-kisoissa. Vuonna 2014 löysin CrossFitin ja sillä tiellä olen edelleen. CrossFit kiehtoo minua sen loputtomina kehittymismahdollisuuksina ja itsensä ylittämisenä kerta toisensa jälkeen.

Olen äärimmäisen kiinnostunut ihmisen suorituskyvyn virittämisestä äärimmilleen. Minua kiinnostaa se, millä keinoilla jokainen urheilija saa itsestään maksimaalisen potentiaalin irti. Suorituskyky koostuu fyysisestä, psyykkisestä ja sosiaalisesta kokonaisuuksista ja näitä kaikkia osa-alueita olenkin intohimoisesti lähtenyt selvittämään.

Työssäni kohtaan kaiken tasoisia liikkujia kuntoilijoista kilpa-urheilijoihin. Tahdon ammattitaidollani auttaa jokaista löytämään oman parhaan version itsestään tavoitteesta riippumatta. Minun fysioterapian keskittyy asiakkaan aktiiviseen osallistumiseen ja fiksuun progressiiviseen harjoitteluun. Parasta työssäni on nähdä se riemu ja itsetunnon nousu, kun asiakas huomaa kehittyneensä ja saavuttaneen tavoitteensa.

Koulutustausta:

 • Fysioterapeutti AMK

 • Painonnosto-ohjaaja (PNOK1)

 • Personal Trainer (Trainer4You)

 • CrossFit Level 1 valmentaja

 • Uimaopettaja (SUH)

Lajitaustana minulla on kilpauinti, jonka parissa vietin 10 vuotta. Uinnin lopetettuani aloitin ohjaamaan lasten uimakouluja ja valmentamaan triathlonistien uintiharjoituksia. Olen valmentanut useamman vuoden yksilöasiakkaita altaan ja salin puolella sekä ohjannut CrossFit-tunteja useammalla CrossFit-salilla.

Oman uintiurani jälkeen eksyin nopeasti CrossFit-salille ja laji vei mennessään. Huomasin nopeasti kasvaneen voimaharjoittelun tuomat edut niin altaassa kuin muissakin kestävyyslajeissa, ja olenkin asiakkailleni ja valmennettavilleni painottanut oikeanlaisen voimaharjoittelun merkitystä suorituskyvyn kehittämisessä ja vammojen ennaltaehkäisyssä.

Mielestäni fysioterapiaan tullaan liian myöhään, kun vaivoja on jo alkanut esiintyä. Jokaisen aktiivi urheilijan ja liikkujan tulisi kehittää kehoaan kokonaisvaltaisesti, jotta vammoja ei tulisi. Harjoittelu ei saisi olla liian yksipuolista vaan kehoa monipuolisesti kehittävää ja haastavaa.

– Fysioterapeutti amk
– Urheilufysioterapia peruskurssi (suft)
– purentalihasten (tmd) fysioterapia ja käsittely
– Urheiluhieronta
– CrossFit-valmentaja
 
Fysioterapiassa koen hyödyksi lajitaustani jalkapallosta, kiipeilystä sekä CrossFitistä. Lisäksi olen myös harrastanut yleisurheilua ja kaikki pallopelit ovat tuttuja. Rakastan uusia kohtaamisia ja ongelmien ratkomista. Persoonana rohkaiseva, vaativa ja iloinen. 
 
Pidän erityisesti tuki- ja liikuntaelin vammojen (urheiluvammojen) ennaltaehkäisemisestä ja kuntouttamisesta sekä purentaan liittyvistä vaivoista. Urheiluvammojen osalta vahvuuksiani ovat palloilulajit ja crossfit. Kokemusta minulla on crossfit-urheilijoiden kanssa työskentelystä ja valmentamisesta. Osaamista minulla on myös neurologiasta ja (erityistukea tarvitsevien) lasten fysioterapiasta.
 
Fysioterapiassa tärkeitä asioita ovat mielestäni asiakkaan omat tavoitteet, huolellinen tutkiminen sekä progressiivinen harjoittelu.

Lajitaustana mulla toimii lentopallo ja ratsastus, joista pisimpään tuli pelattua lentopalloa. Sen loputtua etsin pari vuotta mielekästä liikuntamuotoa, kunnes lopulta eksyin CrossFitin pariin. CrossFit tempaisi mukanaan kyllä samantien monipuolisuutensa sekä kannustavan ympäristönsä vuoksi. Tavoitteena olisi kokeilla tulevaisuudessa vähän kisatakin lajin parissa. Lopulta mielenkiinto lajiin vei siihen, että nyt ohjaan CrossFit Kouvolalla tunteja niin lapsille kuin aikuisillekin.

Olen vastavalmistunut fysioterapeutti. Tykkään ihmisten kanssa työskentelystä ja on äärettömän mielenkiintoista tutkia miten ihmiskeho toimii. Eniten kiinnostaa palautuminen arjen kokonaiskuormasta, kuinka koostaa fiksua harjoittelua sekä äitiysfysioterapia.

– Fysioterapeutti opiskelija 
– Personal trainer (Trainer4You)
– CrossFit Level 2 Trainer
 
Olen fysioterapeuttiopiskelija, CrossFit-urheilija ja valmentaja. CrossFittia olen harrastanut reilu 5 vuotta ja siitä 2.5 vuotta toiminut myös valmentajana lajin parissa.
 
Urheilutaustani on monipuolinen ja sisältäen useita lajeja, kuten padelia, salibandya ja kuntosaliharjoittelua. Tämä tausta on antanut minulle syvällisen ymmärryksen urheilun biomekaniikasta ja fyysisistä haasteista, mikä tekee minusta hyvän hierojan erityisesti urheilijoille ja aktiivisille ihmisille.
 
Tuon mukanani osaamiseni MyPowerFix-tiimiin, jossa keskityn hieronta palveluiden tarjoamiseen CrossFit Vantaalla. Ammattitaitoni ja asiakaspalveluni takaavat, että jokainen asiakas saa yksilöllistä hoitoa ja huomiota tarpeidensa mukaisesti. Hierojana olen kiinnostunut kokonaisuuden ymmärtämisestä ja fysioterapia opiskelijana opin kokoajan uutta tietoa ihmisen kehosta ja liikkumisesta, joten kiva päästä heti hyödyntämään opittua tietoa käytännössä! 
 
Olipa kyseessä sitten urheiluvammojen ennaltaehkäisy, palautuminen kovien treenin jälkeen tai kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi, olen sitoutunut tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa ja auttamaan asiakkaita pääsemään takaisin huippukuntoon.

SEURAA MEITÄ