Mikä on MyPowerFix?

MyPowerFix on toiminnalliseen urheiluun sekä liikuntaan ja kuntoiluun erikoistunut fysioterapiayritys, joka tarjoaa verkkokursseja oheisharjoitteluun, fysioterapiavastaanottoa CF-salien yhteydessä, etäfysioterapiavastaanottoa (paikasta riippumaton) sekä leirejä ja seminaareja ympäri Suomea ja ulkomailla. 

MPF on erikoistunut aktiiviseen fysioterapiaan, jossa vahvistetaan kehon heikkoja lenkkejä. Näin kuntoilijat ja urheilijat pysyvät ehjinä sekä toimintakykyisinä ja loukkaantumisriski pienenee. Heikkojen lenkkien harjoittelu myös edesauttaa kehittymistä ja parantaa liikuntamotivaatiota.

#bestrong

Ole vahva. Olet yhtä vahva kuin sinun heikoin lenkkisi. Vahvat lihakset ja optimaalinen lihastasapaino takaavat tehokkaan ja turvallisen harjoittelun.

#bestable

Hallittu liike on taloudellinen, tehokas ja turvallinen. Stabiilia ja hallittua niveltä ympäröivät vahvat ja kestävät lihakset tasapainoisesti jakautuneena. Optimaalisessa liikkeessä vuorottelevat lihasten supistus ja rentous juuri oikeaan aikaan.

#trainsmart

Treenaa viisaasti. Tavoitteena on olla terve ja kehittyä paremmaksi. Muista levätä ja kuormittaa kaikkia lihaksia ja kudoksia tasaisesti.

#coachsmart

Valmenna viisaasti. Näe hallitsemattomat liikkeet ja osaa korjata ne. Ennaltaehkäise vammat ja rasitusperäiset ongelmat.

#controlyourpower

Hallitse voimasi. Taloudellinen, tehokas ja tarkoituksenmukainen liike vie sinut nopeammin pidemmälle. Kontrolli on yhtäkuin voima ja toisinpäin!

SEURAA MEITÄ