Mikä on MyPowerFix?

MyPowerFix tarjoaa laadukkaan verkkovalmennuksen lajiharjoittelun rinnalle lisäämään urheilijan suorituskykyä sekä ennaltaehkäisemään loukkaantumisia. MPF tarjoaa myös niin urheilijoille kuin valmentajillekin workshoppeja lisäämään heidän kykyä ymmärtää ja tulkita liikettä syvemmin. Koulutusten avulla urheilijat ja valmentajat pystyvät paremmin ymmärtämään eri liikkeissä esiin tulevat ”heikot lenkit” ja puuttumaan niihin.

MyPowerFixin ideologia perustuu ajatusmalliin, jossa ihmisen toiminnassa ilmenevät haasteet eivät muutu ellemme puutu ongelman syihin. Ihmisen voimavaroja ei ole syytä aliarvioida ja antaa ratkaisuksi asioita jotka vain siirtävät ongelmaa eteenpäin. Liike on lääke!

#bestrong

Ole vahva. Olet yhtä vahva kuin sinun heikoin lenkkisi. Vahvat lihakset ja optimaalinen lihastasapaino takaavat tehokkaan ja turvallisen harjoittelun.

#bestable

Hallittu liike on taloudellinen, tehokas ja turvallinen. Stabiilia ja hallittua niveltä ympäröivät vahvat ja kestävät lihakset tasapainoisesti jakautuneena. Optimaalisessa liikkeessä vuorottelevat lihasten supistus ja rentous juuri oikeaan aikaan.

#trainsmart

Treenaa viisaasti. Tavoitteena on olla terve ja kehittyä paremmaksi. Muista levätä ja kuormittaa kaikkia lihaksia ja kudoksia tasaisesti.

#coachsmart

Valmenna viisaasti. Näe hallitsemattomat liikkeet ja osaa korjata ne. Ennaltaehkäise vammat ja rasitusperäiset ongelmat.

#controlyourpower

Hallitse voimasi. Taloudellinen, tehokas ja tarkoituksenmukainen liike vie sinut nopeammin pidemmälle. Kontrolli on yhtäkuin voima ja toisinpäin!

Tutustu valmennuksiin

MyPowerFix- terapeutit

Koulutustausta:

 • Fysioterapeutti AMK
 • Liikunnanohjaaja AMK
 • liikuntaneuvoja
 • perusopinnot seuraavista: ravitsemustiede, urheiluravitsemustiede, liikuntalääketiede, liikuntapsykologia
 • CrossFit Level 2 Trainer
 • Chinese Weightliftin L1-3
 • painonosto-ohjaaja PNOK1
 • fysioterapian täydennyskoulutuksia: Kinetic Control-kokonaisuus, The Performance Matrix, äitiysfysioterapia
 • Urheilufysioterapian erikoistumisopinnot

Urheilu on ollut iso osa arkea koko elämäni ajan. Minulla on taustalla 11 vuoden kilpa-aerobicura erilaisissa kokoonpanoissa, joista viimeisimmät vuoden SM-sarjassa triona. Tässä välissä elämääni tupsahti tyttäreni, jonka syntymän jälkeen kävin karistelemassa raskauskilot muutamissa fitness-kisoissa. Vuonna 2014 löysin CrossFitin ja sillä tiellä olen edelleen. CrossFit kiehtoo minua sen loputtomina kehittymismahdollisuuksina ja itsensä ylittämisenä kerta toisensa jälkeen.

Olen äärimmäisen kiinnostunut ihmisen suorituskyvyn virittämisestä äärimmilleen. Minua kiinnostaa se, millä keinoilla jokainen urheilija saa itsestään maksimaalisen potentiaalin irti. Suorituskyky koostuu fyysisestä, psyykkisestä ja sosiaalisesta kokonaisuuksista ja näitä kaikkia osa-alueita olenkin intohimoisesti lähtenyt selvittämään.

Työssäni kohtaan kaiken tasoisia liikkujia kuntoilijoista kilpa-urheilijoihin. Tahdon ammattitaidollani auttaa jokaista löytämään oman parhaan version itsestään tavoitteesta riippumatta. Minun fysioterapian keskittyy asiakkaan aktiiviseen osallistumiseen ja fiksuun progressiiviseen harjoitteluun. Parasta työssäni on nähdä se riemu ja itsetunnon nousu, kun asiakas huomaa kehittyneensä ja saavuttaneen tavoitteensa.

Koulutustausta:

 • Fysioterapeutti AMK
 • Painonnosto-ohjaaja (PNOK1)
 • Personal Trainer (Trainer4You)
 • CrossFit Level 1 valmentaja
 • Uimaopettaja (SUH)

Lajitaustana minulla on kilpauinti, jonka parissa vietin 10 vuotta. Uinnin lopetettuani aloitin ohjaamaan lasten uimakouluja ja valmentamaan triathlonistien uintiharjoituksia. Olen valmentanut useamman vuoden yksilöasiakkaita altaan ja salin puolella sekä ohjannut CrossFit-tunteja useammalla CrossFit-salilla.

Oman uintiurani jälkeen eksyin nopeasti CrossFit-salille ja laji vei mennessään. Huomasin nopeasti kasvaneen voimaharjoittelun tuomat edut niin altaassa kuin muissakin kestävyyslajeissa, ja olenkin asiakkailleni ja valmennettavilleni painottanut oikeanlaisen voimaharjoittelun merkitystä suorituskyvyn kehittämisessä ja vammojen ennaltaehkäisyssä.

Mielestäni fysioterapiaan tullaan liian myöhään, kun vaivoja on jo alkanut esiintyä. Jokaisen aktiivi urheilijan ja liikkujan tulisi kehittää kehoaan kokonaisvaltaisesti, jotta vammoja ei tulisi. Harjoittelu ei saisi olla liian yksipuolista vaan kehoa monipuolisesti kehittävää ja haastavaa.

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2020 Karelia AMK:sta. Opiskeluvuosilta jäi muutakin käteen, kuin pohjat fysioterapian harjoittamiseen, sillä 2017 lähdin kokeilemaan mitä se CrossFit oikein on. Samalla tiellä ollaan edelleen! Urheilu ja liikunta ovat toki kuuluneet tärkeänä osana elämääni lapsesta asti.

Opiskelujen jälkeen palasin takaisin kotiseudulle, jossa aloitin fysioterapeutin työn ohella erikoistumisopinnot urheilufysioterapiaan vuonna 2021. Nyt opinnot ovat paketissa ja on aika siirtyä eteenpäin. Aloitan kesäkuun alussa valmistuvassa Salpausselkäparkissa Lahdessa fysioterapiayrittäjänä MyPowerFixin remmissä mukana.

Varaile rohkeasti aikaa vastaanotolle jos koet vaivojen rajoittavan harrastuksia tai haluat muuten kehittää suorituskykyäsi parempaan suuntaan. Kaiken tasoiset liikkujat ovat tervetulleita!

Harrastin nuorempana sirkusta ja akrobatiaa, jonka jälkeen löysin tieni punttiksen kautta Crossfittiin. Lajissa kiehtoo eniten eri ominaisuudet ja niiden kehittäminen sekä onnistumisen fiilis, varsinkin porukalla!

Olen viimeisen vuoden fysioterapiaopiskelija ja taustalta löytyy koulutetun hierojan, personal trainerin ja voimavalmentajan tutkinto. Olen tehnyt yksilövalmennusta ja valmentanut Crossfittia vuodesta 2015 lähtien.

Minua kiinnostaa kokonaisvaltaisesti ihmisen hyvinvointi sekä suorituskyvyn parantaminen ja miten siihen voidaan fiksulla harjoittelulla vaikuttaa. Olen tarkka liikkeen laadun ja suoritustekniikoiden kanssa, jotta kuormitus olisi optimaalista. Paras juttu työssäni on se, kun asiakas oivaltaa jotain uutta omasta kehostaan ja lähtee hymyillen!

Lajitaustana mulla toimii lentopallo ja ratsastus, joista pisimpään tuli pelattua lentopalloa. Sen loputtua etsin pari vuotta mielekästä liikuntamuotoa, kunnes lopulta eksyin CrossFitin pariin. CrossFit tempaisi mukanaan kyllä samantien monipuolisuutensa sekä kannustavan ympäristönsä vuoksi. Tavoitteena olisi kokeilla tulevaisuudessa vähän kisatakin lajin parissa. Lopulta mielenkiinto lajiin vei siihen, että nyt ohjaan CrossFit Kouvolalla tunteja niin lapsille kuin aikuisillekin.

Olen viimeisen vuoden fysioterapiaopiskelija. Tykkään ihmisten kanssa työskentelystä ja on äärettömän mielenkiintoista tutkia miten ihmiskeho toimii. Eniten kiinnostaa palautuminen arjen kokonaiskuormasta, kuinka koostaa fiksua harjoittelua sekä äitiysfysioterapia.

SEURAA MEITÄ